Autoescola Barcelona Les Corts | hoy-voy: la teva autoescola | Política de privacitat

Denominació social

Titular de la pàgina web:Pole Position Autoescola SL (d'ara endavant, HOY VOY )
Direcció: Avda. Madrid 55-59
CP 08028 de Barcelona
Telèfon: 93 139 02 40
E-mail: lescorts@hoyvoy.com
CIF. B67108555

Delegat de Protecció de Dades: dpd@hoyvoy.com

Societat inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, amb data 20 de juny del 2011, tom 46179, foli 170, fulla B-512071, inscripció 1ª.

Finalitat

Per a què fem servir les teves dades?

La següent Política de privacitat estableix els termes en què tractarem les teves dades personals a HOY VOY; això inclou qualsevol dada personal recollida al nostre pàgina web www.hoy-voy.com, així com qualsevol altra dada que tractem en exercici de les nostres activitats empresarials.

HOY VOY recull les següents dades personals amb les finalitats a indicades a continuació:

a) Les dades personals recollides als formularis seran exclusivament utilitzades per informar-te dels serveis que has sol·licitat. També els podrem utilitzar per fer un seguiment de la petició d'informació en cas que no hagis demanat informació de contractació d'un servei.

b) Dades d'alumnes: en el cas que et converteixis en un alumne de HOY VOY, les teves dades personals seran exclusivament utilitzades per la prestació del servei, es a dir, la realització de les classes teòriques i pràctiques, el seguiment, qualificacions i perquè puguis realitzar els exàmens de la Direcció General de Trànsit. A més a més, utilitzarem les teves dades per realitzar enquestes, estudis interns o per conèixer el nivell de satisfacció sobre els nostres serveis.

c) Dades de candidats: en el cas de realitzar entrevistes laboral a les nostres oficines, les teves dades s'utilitzaran per cobrir possibles vacants laborals a la nostra companyia. En el supòsit de ser contractat per la nostra companyia, les teves dades personals seran exclusivament utilitzades per gestinar la relació laboral amb HOY VOY.

Qualsevol de les dades personals que ens entreguis com alumnes o possible alumnes poden utilitzar-se per realitzar accions comercials i promocionals sobre productes o serveis propis o de tercers.

Quan de temps custodiem les teves dades?

Tot i que deixis de ser alumne de HOY VOY has de saber que tenim unes obligacions legals de conservació de les teves dades. A continuació t'informem del termini de conservació de la teva informació des que has deixat HOY VOY:

Per atendre a possibles responsabilitats civils derivades dels nostres serveis: 3 anys.

Per atendre a possibles responsabilitats fiscals derivades dels nostres serveis: 5 anys.

Per atendre a possibles responsabilitats relacionades amb la normativa de defensa de consumidors i usuaris: 15 anys.

A més, hem de guardar durant 4 anys el llibre de registre i 2 anys la teva fitxa des que deixes de ser alumnes de HOY VOY.

En el supòsit de que ens donis el teu consentiment per informar-te dels nostres productes o serveis a tercers, mantindrem les teves dades fins que ens manifestis la voluntat de no rebre més comunicacions nostres. En qualsevol cas, pots exercir el teu dret d'oposició als canals anunciats en aquesta Política de Privacitat.

Legitimització

En relació al tractament de dades associat a la obtenció del permís i licencia de conducció, HOY VOY està facultat a fer-ne us d'aquest tractament en relació de la normativa vigent (Llei de Trànsit i Reglament General de Conductors).

Únicament tractarem les teves dades amb finalitats promocionals si ens has donat el teu consentiment específic per fer-ho.

Destinataris

Cessió de dades a tercers

- A la nostra Central per dur a terme accions relacionades amb el control de qualitat dels serveis.

- A les Administracions públiques competents en la matèria de permisos i llicències de conducció (DGT).

Tipus de dades tractades

Podrem mostrar la següent tipologia de dades personales sobre tu:

- Dades identificatives: nom, cognom, foto...

- Dades de contacte: telèfon, email, direcció postal.

- Dades bancàries.

- Dades de salud (per exemple, si portes ulleres) en cas que sigui necessari per la obtenció del permís o llicència de conducció.

Drets

Tens dret a:

- Accedir a les dades personals

- Rectificar les dades personals.

- Suprimir les dades personals.

- Presentar una denuncia o un escrit per la tutela dels treus drets davant la Agencia Española de Protección de Datos o davant la agència autonòmica de protecció de dades en cas que existeixi.

- Ser informat de qualsevol incidència de seguretat que pugui afectar als teus drets.